Ομορφια

Απόχρωση copper, η απόλυτη τάση για το φετινό φθινόπωρο!

Απόχρωση copper, η απόλυτη τάση για το φετινό φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο πλησιάζει και αυτό μας φέρνει στο εξής γεγονός: η εποχή της ανανέωσης και των αλλαγών ξεκινάει. Δεν μιλάμε μόνο για την γκαρνταρόμπα σας, αλλά και για τα μαλλιά σας. Εκτός από την έντονη επιθυμία που μας πιάνει να αλλάξουμε την εμφάνισή τους, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για μία επίσκεψη στο κομμωτήριο και για έναν ακόμη –πολύ σημαντικό- λόγο: τα μαλλιά μετά τις διακοπές χρειάζονται κούρεμα και βαφή (αν τα βάφετε), αφού η θάλασσα και ο ήλιος τα έχουν ταλαιπωρήσει.

Τι αλλαγή να κάνετε λοιπόν; Αν θέλετε να πειραματιστείτε με τις τάσεις, το καρέ και οι αφέλειες είναι οι δημοφιλέστερες όσον αφορά στα κουρέματα, αλλά αν θέλετε απλά να «παίξετε» με την απόχρωση, το huge trend του φθινοπώρου είναι ένα και ακούει στο όνομα copper.

Το βλέπουμε παντού εδώ και μήνες στο street style και στο κόκκινο χαλί, ενώ οι γυναίκες που δοκιμάζουν την ιδιαίτερη αυτή απόχρωση, δεν την αλλάζουν για πολλά χρόνια και όχι άδικα, αφού καταφέρνει να τις κάνει να δείχνουν άκρως εντυπωσιακές και stylish, χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Η ζελατίνη είναι ευεργετική για την υγεία των μαλλιών

Αν χρειάζεστε λίγη ακόμα δύναμη πριν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, οι celebrities στις παραπάνω φωτογραφίες θα σας τη δώσουν, μαζί και με άπλετη έμπνευση.

Τα φθινοπωρινά χρώματα του street style για το 2019-2020!

via

σχετικα άρθρα

Μήπως τα καλλυντικά σου έχουν λήξει; Δες πότε λήγει κάθε καλλυντικό!

elmagazino

Φτιάξτε το δικό σας serum με φυσικά συστατικά!

elmagazino

Βήμα-βήμα 15 καλοκαιρινά hairstyles

elmagazino

Leave a Comment