Ταξιδια

Μοναδικά πακέτα προσφορών για το πανέμορφο Καρπενήσι!

Μοναδικά πακέτα προσφορών για το πανέμορφο Καρπενήσι!

Το Καρπενήσι είναι ένας από τους ομορφότερους ορεινούς προορισμούς στο κέντρο της Ελλάδας. Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία περιήγησης, όμορφα τοπία με το στοιχείο της φύσης, γνωριμία με τις παραδόσεις, τις γαστρονομικές απολαύσεις καθώς και τη ζεστή φιλοξενία.

Τη Μεγάλη Παρασκευή στο Καρπενήσι, γίνεται η περιφορά και η συνάντηση των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής. Το Μεγάλο Σάββατο, την Ανάσταση γιορτάζεται με πολλά βεγγαλικά και το μοίρασμα κόκκινων αυγών από το Δήμο στους παρόντες. Ενώ τη Κυριακή του Πάσχα ολόκληρη η πόλη στήνει ρουμελιώτικο γλέντι από νωρίς, καθώς ψήνουν σε κάθε γειτονιά της πόλης (σε λάκκους), με άφθονα τραγούδια και χορούς έως αργά το βράδυ! Δεν λείπουν τα γευστικά τοπικά προϊόντα τους, όπως το τσαλαφούτι, αυθεντικά αλλαντικά, το γνωστό προσούτο, κοκκινιστά μανιτάρια, παραδοσιακές πίτες κι όμορφες γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ωστόσο, ο Δήμος ανήμερα του Πάσχα διοργανώνει μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, στις οποίες είναι καλεσμένοι όλοι οι κάτοικοι και παρευρισκόμενοι.

Δείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, με προορισμό το μαγευτικό Καρπενήσι, από το ekdromi.gr

  • -66% έκπτωση. Η προσφορά ισχύει για το Πάσχα (26/04/2019 έως 01/05/2019) €219 / Καρπενήσι
  • 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή
  • Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική, αντί του Δείπνου.
  • 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Σουίτα με Ιδιωτική Βεράντα €299 / Καρπενήσι
  • -30% έκπτωση. H προσφορά ισχύει για του Αγίου Πνεύματος (14/06/2019 έως 17/06/2019).
  • 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Deluxe Δίκλινο με Πρωινό για διαμονή από Παρασκευή έως Κυριακή. €199 / Καρπενήσι
  • -30% έκπτωση. Η προσφορά ισχύει έως 25/04/2019, για διαμονή από Παρασκευή έως Κυριακή. Εξαιρούνται επίσημες γιορτές και αργίες.
  • 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο Δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή. €499 / Καρπενήσι
  • -40% έκπτωση.Η προσφορά ισχύει για το Πάσχα (26/04/2019 έως 29/04/2019).
  • Νηστίσιμο δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και εκλεκτές ακόμη γεύσεις. Πασχαλινό γεύμα με αρνί στη σούβλα, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τα γύρω χωριά της Ευρυτανίας, αμφιθεατρικά κτισμένα, μέσα στα έλατα με εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά. Παραδοσιακοί οικισμοί όπως τα Φιδάκια, οι Κορυσχάδες που φιλοξενούν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, η Λαγκαδιά, ο Άγιος Ανδρέας και οι Γοριανάδες είναι ότι πρέπει για μοναδικές εξερευνήσεις στα όμορφα δρομάκια τους. Μια βόλτα αξίζει και το μικρούλι Καλεσμένο, που φωλιάζει ανάμεσα στα πεύκα, λίγο έξω από το Καρπενήσι. Να ανηφορίσεις ως τη Μονή Προυσού, τα φαράγγια της Μαύρης Σπηλιάς, το ξακουστό φαράγγι Πανταβρέχει. Μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες τεχνητές λίμνες της χώρας, η λίμνη των Κρεμαστών είναι το σημείο «συνάντησης» του Αχελώου, του Ταυρωπού, του Τρικεριώτη και του Αγραφιώτη ποταμού, περί τα 50 χιλιόμετρα δυτικά του Καρπενησίου.

Το Καρπενήσι είναι ένας κοντινός προορισμός, πολλά υποσχόμενο ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές.

σχετικα άρθρα

Λίμνη Μπελέτσι, ένας παράδεισος κάτω από την Πάρνηθα

elmagazino

Ελαφόνησος: ο παράδεισος δεν είναι μακριά!

elmagazino

Σύβοτα: Η «Καραϊβική» της Ελλάδας με τις εξωτικές παραλίες και το καταπράσινο τοπίο! – video

elmagazino

Leave a Comment