Μοδα

Νέες τάσεις- παπούτσια 2018-2019

Νέες τάσεις – παπούτσια 2018-2019

Πολλές δίνουν περισσότερη σημασία στα υποδήματα πάρα στην ένδυση και καλά κάνουν! Μια καλή επιλογή υποδημάτων, συνδυαστικά με τα ανάλογα ρούχα αναβαθμίζουν την παρουσία κάποιου.

Πάμε να δούμε τις τάσεις του φθινοπώρου / χειμώνα 2018-2019.Ποια χρώματα κυριαρχούν και ποια σχήματα υποδημάτων θα φορεθούν αυτή τη σεζόν.

Δυναμική εμφάνιση κάνουν τα παπούτσια με φιόγκους ,γουστόζικα στολίδια με γούνα. Θα τα συναντήσουμε πιο πολύ σε λευκά και κόκκινα!

πηγή

πηγή

Τα κόκκινα παπούτσια σε όλους τους τύπους, για όλες τις ώρες όπως (γόβες,μποτάκια χαμηλά,μπότες ψηλές,πέδιλα) είναι στην κορυφή, η τελευταία λέξη της μόδας.

πηγή

Τα φαρδιά τακουνιά θα φορεθούν πολύ,για περισσότερη άνεση και πιο σταθερό βήμα. Τα υποδήματα με δαντέλα είναι λες και έχουν βγει από μια άλλη εποχή, απλά λατρεμένα.

πηγή

Εντυπωσιακές ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο από τα πιο θηλυκά παπούτσια, θα τις συναντήσουμε εκτός από τις μαύρες σε πράσινο, σε λευκό και σε κόκκινο.

πηγή



Τα εγωκεντρικά τακούνια κάνουν δυναμικό come back, ανόμοια σχήματα, μικροσκοπικά, διάφανα γεμάτα παραστάσεις ή στρας. Όσο απλό κι αν είναι ένα ζευγάρι υποδημάτων εάν έχει ιδιαίτερο τακούνι αποτελεί ένα καλόγουστο παπούτσι.

πηγή

πηγή

Οι τύπου μπαρετούλες με λουράκι είναι must αυτή τη σεζόν.

πηγή

πηγή

Δεν θα λείψουν τα δίχρωμα παπούτσια, είναι κάτι διαφορετικό μέχρι τώρα με χαρακτήρα!

πηγή

Φυσικά όλα τα animal prints είναι στη κορυφή ενώ συνδυάζονται ιδανικά με μονόχρωμα ρούχα.

πηγή

Δεν θα λείψουν τα ασημί πέδιλα, όλο λάμψη με όμορφα στολίδια.

πηγή

πηγή

Όμορφες επιλογές για κάθε γούστο.

σχετικα άρθρα

Τα κυρίαρχα χρώματα για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

elmagazino

Τάσεις για τα νυχιά φθινόπωρο/χειμώνας 2018-2019

elmagazino

Καπέλο: Το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ μέσα από 34 υπέροχες προτάσεις!

elmagazino

Leave a Comment