Διακοσμηση Σπιτι

Μαυροπίνακας, πρωτότυπη διακόσμηση παιδικού δωματίου!

Μια πρωτότυπη και έξυπνη λύση για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι ο μαυροπίνακας ταπετσαρία που μετατρέπετε το μαύρο χρώμα μια από τις αγαπημένες ασχολίες μικρών και μεγάλων! Μια από τις  ανησυχίες των νέων γονιών είναι οι διάφορες μουτζούρες από μαρκαδόρους ή άλλοι λεκέδες στον τοίχο από τους μικρούς μας “μπελάδες”, που μας υποχρεώνουν να βάφουμε το παιδικό δωμάτιο συχνά.

Δείτε ακόμα: 10 Πριγκιπικά παιδικά δωμάτια κοριτσιών !!!

Διατίθεται σε ταπετσαρία που την τοποθετούν επαγγελματικά οι αρμόδιοι, σε χρώματα μαυροπίνακα κιμωλίας αλλά και σε αυτοκόλλητα εξαιρετικά εύκολο στην τοποθέτηση του αλλά και στην αφαίρεση του.

Δείτε ακόμα: 10 Ονειρεμένα παιδικά δωμάτια αγοριών!!!

Μπορείτε μάλιστα να δώσετε ότι σχήμα θελήσετε στο περίγραμμα όπως συννεφάκι, σπιτάκι ή αν πρόκειται για έπιπλο να ακολουθήσετε το σχήμα του. Σχεδιάστε από την πίσω πλευρά και έπειτα κόψτε το εκεί που θέλετε,ακολουθήστε τις οδηγίες τοποθέτησης που αναγράφονται. Όταν αφαιρεθεί από την επιφάνεια δεν αφήνει κανένα ίχνος.

Ένας τεράστιος δημιουργικός χώρος έκφρασης για τα παιδιά, αλλάζουν παραστάσεις σύμφωνα με την διάθεση τους ενώ διακοσμούν όπως εκείνα θέλουν τον χώρο τους. Προμηθευτείτε όλα τα χρώματα σε κιμωλίες και πολλούς σπόγγους για διορθώσεις. Και ο μαυροπίνακας θα ζωντανέψει από τα παιδικά χεράκια τους

Δεν κοσμεί μόνο τα παιδικά δωμάτια των μικρών μας φίλων άλλα δίνει εξίσου ευχάριστες πινελιές και στο χώρο των ενηλίκων. Τελευταία τον μαυροπίνακα τον συναντάμε ολοένα και πιο πολύ σε όλους τους χώρους του σπιτιού είτε σε μεγάλες είτε σε μικρές επιφάνειες. Βγαίνουν και σε άλλα χρώματα εκτός από το μαύρο εάν δεν το συμπαθείτε ιδιαίτερα. Το γνωστό σχολικό πράσινο τελευταία σε γκρι, μπλε και κόκκινο. Επιλέξτε ένα χρώμα της αρεσκείας σας και ανανεώστε τον χώρο σας.

Ανανεωθείτε με πολύ χαμηλό κόστος, προσθέστε στο σπίτι σας ένα αγαπημένο διακοσμητικό στοιχείο και παίξτε αφήνοντας μηνύματα στην υπόλοιπη οικογένεια.

σχετικα άρθρα

Ιδέες διακόσμησης από το βυθό της θάλασσας!

elmagazino

10 εμπνευσμένες ιδέες για χαλαρωτικά υπνοδωμάτια!

elmagazino

Pom pom δημιουργίες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

elmagazino

Leave a Comment