Ομορφια

Δραστική λύση κατά των πανάδων

Δραστική λύση κατά των πανάδων

Λίγο έως πολύ ,ιδίως στις λευκές επιδερμίδες τις ταλαιπωρούν οι δερματικές δυσχρωμίες και οι μαύρες κηλίδες προσθέτοντας μερικά χρονιά παραπάνω στην εμφάνιση μας. Τα πιο συνηθισμένα κρούσματα είναι μετά το καλοκαίρι ,από λανθασμένη χρήση καλλυντικών ,από κακή χρήση αντηλιακής προστασίας ,λόγω προχωρημένης ηλικίας ή πρωτοεμφανίζονται στην εγκυμοσύνη.

Είναι πολύ σημαντικό , εάν έχετε την προδιάθεση  η σωστή επιλογή του αντηλιακού σας , προτιμάται  αντηλιακό πολύ υψηλής προστασίας για πρόληψη κατά των κηλίδων ,ανθεκτικά στο νερό και τηρήστε τις επαναλήψεις καθώς και την ποσότητα όπως ακριβώς αναγράφετε στο προϊόν.

Μια απόλυτα δραστική λύση κατά των πανάδων είναι μια σπιτική λευκαντική κρέμα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας ! Είναι γνωστό το λεμόνι για τις λευκαντικές του ικανότητες και η σόδα για τις καλλυντικές του ιδιότητες. Πρόκειται για δυο φυσικά συστατικά που όταν ενωθούν κάνουν θαύματα.

πηγή

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι :

  • Μαγειρική σόδα
  • λεμόνι

Σε ένα γυάλινο σκεύος βάλτε μια κουταλιά μαγειρικής σόδας και προσθέστε μερικές σταγόνες λεμονιού  έως ότου γίνει μια κρέμα. Εφαρμόστε στις πάσχουσες περιοχές για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Φτιάχνουμε μικρές ποσότητες γιατί δεν φυλάσσεται . Αμέσως θα νιώσετε το δέρμα σας λείο και φωτεινό! Η εφαρμογή γίνεται πάντα μετά την δύση του ηλίου διότι θα προκαλέσει ερεθισμό  το λεμόνι σε συνδυασμό με τον ήλιο. Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

Οι δυσχρωμίες αρχικά αποχρωματίζονται και έπειτα συρρικνώνονται, θέλει επιμονή και υπομονή. Ακολουθήστε τα βήματα και να είσαστε σίγουρες πως θα απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά σημάδια. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείται όλες τις εποχές αντηλιακό ή κρέμα ημέρας με όσο πιο υψηλό δείκτη προστασίας βρείτε διαθέσιμο.

Προσοχή εάν έχετε ευερέθιστη επιδερμίδα μην επιχειρήσετε ,εάν νιώσετε κάποιο ανεπιθύμητο σύμπτωμα ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό εάν επιμείνει ,επικοινωνήστε με τον δερματολόγο σας.

 

σχετικα άρθρα

Το Νο1 φθινοπωρινό μυστικό για ένα πρόσωπο γεμάτο υγεία και νεανική λάμψη

elmagazino

Οι 5 καλύτερες σπιτικές κρέμες σώματος με φυσικά υλικά

elmagazino

2 Μυστικά για πιο φωτεινό βλέμμα

elmagazino

Leave a Comment