Μοδα

Τάσεις για τα νυχιά φθινόπωρο/χειμώνας 2018-2019

Τάσεις για τα νυχιά χειμώνας 2018-2019

Φέτος τα κοντά και φυσικά νυχιά είναι στη κορυφή όπως και οι nude – ροζ  αποχρώσεις , glitter για έξτρα λάμψη και όχι μόνο ! Ακολουθούν όλες οι φθινοπωρινές σκούρες αποχρώσεις και το κόκκινο! Μεταλιζέ σε όλες τις αποχρώσεις να ξεχωρίζει το χρώμα της ελιάς και πολύ animal prints….

πηγή

Σε nude αποχρώσεις με πολύ λάμψη όπως και μεταλιζέ σε όλα τα χειμωνιάτικα χρώματα…σκούρες αγαπημένες φθινοπωρινές – χειμωνιάτικες αποχρώσεις …

πηγή

πηγή

πηγή

Τα κόκκινα νύχια αποτελούν διαχρονική ,σταθερή αξία μια από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών που ταιριάζουν σε όλες τις εποχές. Φέτος θα τιμηθεί ιδιαίτερα .

πηγή

Διαβρωμένη όψη με φύλλα χρυσού σε βάση ανοιχτή, απλά λατρεμένο !

πηγή

Στα φυσικά νύχια και στις ανοιχτές αποχρώσεις το σχήμα θα είναι κοντό τετράγωνο  ,στα χρώματα θα κυριαρχήσει το οβάλ , εξίσου πρακτικά και τα δυο .

πηγή

Κυριαρχούν όλα τα animal prints σε απίθανες αποχρώσεις σκούρες ή ανοιχτές ενώ δεν λείπει το χρυσό κυρίως σε μεταλιζέ .Όσο για το πράσινο κυκλοφορεί σε αρκετές αποχρώσεις της ελιάς το βαθύ αλλά και σε κυανό.

πηγή

πηγή

πηγή

Φέτος η τάση καλύπτει όλα τα γούστα από την πιο συντηρητική που επιλέγει το φυσικό νύχι ή σε φυσικές απαλές αποχρώσεις καθώς και το διαχρονικό κόκκινο μανικιούρ έως την πιο τολμηρή με τα χρωματιστά λεοπάρ ή τιγρέ μανικιούρ.

Για υπέροχα βερνίκια και βάσεις από το Attica beauty πατήστε εδώ!

σχετικα άρθρα

Πως να φορέσετε τη κομψή κάπα αυτή τη σεζόν!

elmagazino

21 Ξεχωριστά γυναικεία παπούτσια για ρεβεγιόν!

elmagazino

Μαλλιά…αυτό το φθινόπωρο ποντάρουμε στη φυσικότητα μας

elmagazino

Leave a Comment