Plus+

Υπέροχα φρούτα & γλυκά από τσόχα!

Υπέροχα φρούτα & γλυκά από τσόχα!

Ένας υπέροχος, δημιουργικός κόσμος χειροτεχνίας με την τσόχα! Η τσόχα είναι ένα υλικό με πάρα πολλές χρήσεις. Μπορείς να το κόψεις σε ότι σχήμα θέλεις, να το ράψεις, να το κολλήσεις, να συνδυάσεις χρώματα και να δημιουργήσεις λουλούδια, τσαντάκια, στολίδια, διακοσμητικά για ρούχα και αξεσουάρ, διακοσμητικά σπιτιού, δώρα, συσκευασίες δώρων, λαμπάδες, μπομπονιέρες κ.α.

Τσόχα θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας, πωλούνται σε διάφορα χρώματα, (με το μέτρο) σε διαφορετικό πάχος / mm και υφές, ωστόσο όσο πιο λεπτή είναι, τόσο πιο εύχρηστη είναι για χειροτεχνίες.

Αν θέλετε συχνά να ανανεώνετε το χώρο σας, μπορείτε να φτιάξετε απομιμήσεις φρούτων – γλυκών, σε μικρά ή μεγάλα μεγέθη και να διακοσμήσετε οικονομικά την κουζίνα σας!

  • Δείτε πως φτιάχνετε το αγαπημένο γλυκό καρύδας!

Μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί με το παιδί τα αγαπημένα φρούτα του και να φτιάξετε τα δικά σας παιχνίδια με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Θα χρειαστείτε πολλά χρώματα τσόχας για να υπάρχει ευελιξία, χαρτόνι για πατρόν και στήριξη των σχημάτων, βελόνα-κλωστή, χάντρες, λευκό πολυεστέρα (polyester fiberfill) για το γέμισμα και πολύ φαντασία!

Για να φτιάξετε τα γεμιστά μπισκότα, θα χρειαστείτε δυο στρογγυλά χαρτόνια για να διατηρηθεί το σχήμα του μπισκότου (στα 2 μπεζ μέρη), λίγη γέμιση πολυεστέρα και εξωτερικές βελονιές με απλή κλωστή ώστε να πάρει την φυσική όψη του μπισκότου.

Αφού ολοκληρώσετε τις δημιουργίες σας μπορείτε να τις διακοσμήσετε με χάντρες όπου κρίνετε πως είναι απαραίτητο, όπως εδώ στις φράουλες.

Μπορείτε στις ενώσεις να κάνετε ένα εξώγαζο με κλωστή πλεξίματος για να βελτιώσετε την όψη τους όπως στο μήλο.

  • Δείτε πόσο απλά μπορείτε να φτιάξετε τα μήλα!

Γλυκές δημιουργίες με μεράκι, σε μέγεθος όσο ένα καπάκι ενός αναψυκτικού. Μπορείτε να προσθέσετε μαγνητάκια στο πίσω μέρος ή να φτιάξετε τα δικά σας μπρελόκ.

Άλλη μια χαριτωμένη δημιουργία, ένα diy διακοσμητικό για το σπίτι σας.

Χρωματιστά μακαρόν με γέμιση, 5 στρώσεων με 2 χαρτόνια, επιχειρήστε το!

Αξιολάτρευτα φρούτα σε φέτες, καρπούζι, πορτοκάλι, ακτινίδιο, ρόδι και μπανάνα!

Τα σπόρια του ακτινίδιου μπορούν να σχηματιστούν είτε με μαρκαδόρο είτε με χάντρες.

via

Λαχταριστά donuts για διακόσμηση ή παιχνίδι με πολύ απλό τρόπο! θα χρειαστείτε 2 μέρη για την βάση, ενώνετε και γεμίζετε, 3ο το ανόμοιο σχήμα της σοκολάτας και ολοκληρώνετε με την κλωστή την τρούφα!

Πως να φτιάξετε συναρπαστικά quiet books με τσόχα!

Μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας, μια πρακτική πελότα για τις καρφίτσες σας με ιδιαίτερη εμφάνιση.

Καλή επιτυχία!

σχετικα άρθρα

Διαδικτυακές εφαρμογές περιήγησης σε συλλογές Μουσείων της Ελλαδος!

elmagazino

Ανακαλύψτε την τέχνη γλυπτικής 30 πτυσσόμενων βιβλίων!

elmagazino

Να τι θα σου συμβεί αν σε δαγκώσει μια μαύρη χήρα

elmagazino

Leave a Comment