Διακοσμηση Σπιτι

Υπέροχες διακοσμητικές προτάσεις για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι του ρεβεγιόν!

Υπέροχες διακοσμητικές προτάσεις για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι του ρεβεγιόν!

Εύκολη διακόσμηση για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ακόμη και την τελευταία στιγμή, μόνο με τα ποτήρια του σπιτιού σας! Τα αυτοσχέδια κηροπήγια κοσμούν ξεχωριστά το τραπέζι σας ενώ η ζεστασιά και το φως των κεριών ζεσταίνουν την εορταστική ατμόσφαιρα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μικρά διακοσμητικά όπως τεχνητά λουλούδια, πευκοβελόνες, κουκουνάρια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και μερικά αρωματικά κεριά.

  • Αναποδογυρίστε τα μεγάλα κολονάτα ποτήρια του νερού ή του κρασιού και στολίστε τα με μικρά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και ολοκληρώστε, με τα κεριά!
  • Μια ακόμη όμορφη σύνθεση, από την κανονική τους μεριά αυτή τη φορά τα ποτήρια, γεμίστε τα με νερό και ανάψτε μικρά κεριά ή ρεσώ και πλαισιώστε με χριστουγεννιάτικες μπάλες.
πηγή
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μεγαλύτερα ή μικρότερα γυάλινα δοχεία που διαθέτετε στο σπίτι, ανεξαρτήτου μεγέθους και να τα στολίσετε με Χριστουγεννιάτικα άνθη όπως τα γκι ή τα ου.
πηγή
  • Εξαιρετικά εύκολη ιδέα είναι μερικά λευκά τριαντάφυλλα και Χριστουγεννιάτικα λουλούδια σε ένα βάζο με μια απλή κορδέλα,το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Οι Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις προέρχονται από ένα έθιμο των Ρωμαίων, οπού συνήθιζαν να στέλνουν δώρα μαζί με κλαδιά δέντρων την εορταστική περίοδο, αυτό το έθιμο υιοθέτησαν και οι πρώτοι Χριστιανοί. Τα κλαδιά που χρησιμοποιούσαν ήταν γκι ή ιξός.

Καλή πρωτοχρονιά!

σχετικα άρθρα

Ιδέες στολισμού για Χριστουγεννιάτικο δέντρο

elmagazino

Αξιολάτρευτες δημιουργίες με παλέτες!

elmagazino

Τρισδιάστατη ταπετσαρία δαπέδου, μοναδική ιδέα!

elmagazino

Leave a Comment