Διακοσμηση Σπιτι

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με βότσαλα

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με βότσαλα

Όμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με απλά υλικά,θα χρειαστείτε λίγα βότσαλα, ανεξίτηλους μαρκαδόρους ,πινέλα και χρώματα (νερού για χειροτεχνίες ή ακρυλικά βερνίκια). Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάποια καλλιτεχνική ικανότητα,ορισμένα είναι πολύ εύκολα, το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και φαντασία. Όσοι ζωγραφίζετε καλύτερα,το αποτέλεσμα θα είναι σαφώς πιο εντυπωσιακό! Μια όμορφη ασχολία για μικρούς και μεγάλους και μια καλή αφορμή να κάνετε κάτι κοινό αλλά και δημιουργικό με τα παιδιά σας.

Μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες συνθέσεις, όπως ένα χιονισμένο χωρίο, τον Άι Βασίλη με τους ταράνδους του κ.α. Προμηθευτείτε βάσεις όπως ένα κάδρο ή ένα κομμάτι κορμού, έπειτα τοποθετήστε κι κολλήστε τα θεματικά σας βότσαλα.

Ακολουθούν 21 εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες !

πηγή

πηγή

Δημιουργήστε διάφορες συνθέσεις με τις ζωγραφιές σας ,κολλήστε πρόσθετα υλικά όπως pon-pon στις κουκουβάγιες ή πρασινάδα στα πουλάκια ,(θα τα βρείτε στα είδη χειροτεχνίας), χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι ξύλου για “καμβά”, δείτε παρακάτω.

πηγή

πηγή

πηγή

Άλλη μια πρόταση για την δημιουργία σας είναι να καταλήξει σε ένα όμορφο κάδρο,φροντίστε να πάρετε μόνο μια ισχυρή κόλλα δυο συστατικών.

πηγή

Όπως βλέπετε αναλόγως το σχήμα του βότσαλου μπορεί κάλλιστα μόνο με μια ζωγραφιά να αξιοποιηθεί ως ένα ξεχωριστό διακοσμητικό.

πηγή

πηγή

πηγή

πηγή

Απλές χαριτωμένες δημιουργίες για τους μικρούς μας φίλους!

πηγή

πηγή

πηγή

πηγή

πηγή

πηγή

Όσοι τυχεροί έχουν καλλιτεχνική φλέβα μπορούν μέχρι και να δωρίσουν ένα ζωγραφισμένο βότσαλο ,το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και επειδή είναι χειροποίητο έχει ιδιαίτερη σημασία.

πηγή

πηγη

πηγή

πηγή

πηγή

Δημιουργήστε τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίστε με τις κατασκευές σας τους χώρους του σπιτιού.

Καλές γιορτές.

σχετικα άρθρα

21 παιδικές διακοσμητικές κρεμάστρες

elmagazino

Οικονομικές ιδέες διακόσμησης παιδικού δωματίου!

elmagazino

Δημιουργικές ιδέες ανοιξιάτικης και πασχαλινής διακόσμησης!

elmagazino

Leave a Comment