Μοδα

Μόδα-τάσεις χειμώνας 2018-2019

Χρώμα-τάσεις χειμώνας 2018-2019

Οι κορυφαίες τάσεις του χειμώνα 2018-2019 κάνει δυναμικά την εμφάνιση της η μονοχρωμία όπου κυριαρχεί το βαθύ κόκκινο ! θα φορεθεί σε ρούχα ,παπούτσια ,τσάντες αλλά και σε αξεσουάρ !  Ακολουθούν τα ρούχα με παγιέτες ιδιαίτερα κομψά και λαμπερά για πιο επίσημες εμφανίσεις …Οι ψηλές μπότες φέτος είναι must !

πηγή

Αντιφατικές τάσεις ,για όλα τα γούστα έντονα χρώματα κίτρινο,πορτοκαλί ,κεραμιδή ,μπλε, εγωκεντρικά φτερά και πούπουλα, έντονα γεωμετρικά μοτίβα,φθινοπωρινά φλοράλ ,ρίγες,όλων των ειδών και μάλιστα χρωματιστά animal prints.

πηγή

Πολλές γυναίκες περιορίζονται σε αξεσουάρ ή λεπτομέρειες έντονων χρωμάτων ή prints και άλλες κάνουν πιο δυναμική εμφάνιση σε total look.

πηγή



Αγαπημένα animal prints με νότες floral ,θα τα βρείτε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές και όχι μόνο στους χρωματισμούς που έχουμε συνηθίσει!

πηγή

Από την άλλη τα ουδέτερα ροζ- nude  χρώματα  συνθέτουν αρμονικά σύνολα , τα γήινα ,οι φθινοπωρινές πράσινες αποχρώσεις ,οι ρομαντικοί φιόγκοι , καρώ και κλασσική δαντέλα είναι ισοδύναμα και αυτά στη κορυφή για το φθινόπωρο /χειμώνα 2018-2019!

πηγή

Φέτος η τάση καλύπτει όλα τα γούστα ήπια σύνολα έως τα πολύ εγωκεντρικά .

 

σχετικα άρθρα

Μαλλιά…αυτό το φθινόπωρο ποντάρουμε στη φυσικότητα μας

elmagazino

20 Λευκά βραδινά σύνολα

elmagazino

Τα φθινοπωρινά χρώματα του street style

elmagazino

Leave a Comment