Plus+

Ανακυκλώσετε τις σπασμένες γλάστρες και φτιάξτε ένα μικρο κήπο!

Ανακυκλώσετε τις σπασμένες γλάστρες και φτιάξτε ένα μικρο κήπο!

Μετατρέψτε τις κατεστραμμένες γλάστρες σε ένα αξιολάτρευτο μικροσκοπικό κήπο! Φυτέψτε μικρά φυτά, προσθέστε μικρά στοιχεία κήπου, κατασκευάστε μικρές διακοσμήσεις, όμορφες χειροτεχνίες και δημιουργήστε ένα πραγματικό νεραϊδόκηπο!
Η κηπουρική είναι μια χαλαρωτική πρόκληση, ένας ιδανικός τρόπος να μειωθεί η ένταση και το άγχος, καθώς είναι ένα αποδεδειγμένο σύστημα θεραπείας για όσους πάσχουν από κατάθλιψη. Οι μινιατούρες κήποι “νεράιδων” είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, μια αδιαμφισβήτητα ξεχωριστή διακόσμηση και διασκεδαστική απασχόληση. Εμπνευστεί τε και φτιάξτε το δικό σας ονειρεμένο νεραϊδόκηπο!

Δείτε πως αξιοποιούμε μια σπασμένη γλάστρα και πως στήνουμε τα κομμάτια της. Προτιμήστε να φυτέψετε σκληρά παχύφυτα φυτά που θέλουν πότισμα κάθε 10 μέρες, όπως καλαγχόη για χρώμα, αλόη, κάκτο, νεφρίτης ή τυχερό φυτό όπως αποκαλείται.

Κατασκευάστε εύκολα την εξώπορτα του νεραϊδόκηπου με είδη χειροτεχνίας και διακοσμήστε την όπως σας εκφράζει.

Χτίστε το σπίτι της νεράιδας με μια πλαστική γλάστρα, μερικά βότσαλα, ψεύτικες πρασινάδες και κόλλα. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος και ολοκληρώστε την όμορφη σύνθεση σας!

Εκτός από τα λουλούδια, το γρασίδι, τους φυτοφράχτες και τα δέντρα τύπου μπονσάι, θα πρέπει να προσέξετε τα μονοπάτια και τις μικρές διακοσμήσεις. Τα χρώματα μπορούν να προστεθούν φυτεύοντας διάφορα είδη λουλουδιών ενώ κάθε μικρή λεπτομέρεια στην αυλή αναβαθμίζει τη σύνθεση σας!

Απολαύστε 10 εντυπωσιακές δημιουργίες που ακολουθούν.

πηγή
πηγή

σχετικα άρθρα

Η παραλία που φωσφορίζει!!!

elmagazino

28η Οκτωβρίου 1940: Tι γιορτάζουμε εκείνη την ημέρα

elmagazino

Τι είναι ο μεταβολισμός, από τι επηρεάζεται: 8 τρόποι για να τον ενεργοποιήσετε!

elmagazino

Leave a Comment