Plus+

Διασκεδαστικές ιδέες παιχνιδιών για υπαίθριο χώρο!!

Διασκεδαστικές ιδέες παιχνιδιών για υπαίθριο χώρο!!

Αναζητάτε συνεχώς διασκεδαστικούς τρόπους να απασχολήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας? Δείτε απίθανες diy δημιουργικές ιδέες για να μετατρέψετε το παιχνίδι στην αυλή σας σε μια καλοκαιρινή έκρηξη!

  • Φτιάξτε μόνοι σας έναν αληθινό αυτοκινητόδρομο στον υπαίθριο χώρο του σπιτιού ή του εξοχικού σας!
via

Δείτε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας αυτοκινητόδρομο, μια αληθινή πίστα αγώνων Backyard.

Χρησιμοποιήστε σχοινί για να ορίσετε το μέγεθος της πίστας. Σκάψτε περίπου 10 εκ.βάθος σε σχετικά επίπεδο έδαφος. Για να ασφαλτοστρώσετε την καθορισμένη διαδρομή αναμίξετε: ίση ποσότητα τσιμέντου ταχείας τήξης με ανάλογη ποσότητα άμμου. Προσθέστε ένα καπάκι ορυκτή σκόνη μαύρου οξειδίου, για χρωματισμό και νερό ώσπου το μείγμα να γίνει παχύρρευστο. Μπορείτε πριν ρίξετε το τσιμέντο να στρώσετε συρμάτινο πλέγμα, για πιο γερή κατασκευή. Όταν στεγνώσει προσθέστε τις διακεκομμένες γραμμές με μπογιά ή κιμωλία.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε τα αρχικά βήματα και αντί για μείγμα τσιμέντου να διαχωρίσετε την διαδρομή με μουσαμά και να κολλήσετε στην επιφάνεια διακοσμητική αυτοκόλλητη ταινία αυτοκινητόδρομου!

via
  • Αν διαθέτετε μικρο χώρο μπορείτε να ανακυκλώσετε παλιές παλέτες και να σχηματίσετε μια εξαίσια diy πίστα αγώνων με συνθετικό χλοοτάπητα, ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που αποθηκεύετε στην άκρη. Αφού κολλήσετε με κόλλα το τεχνητό γρασίδι, ζωγραφίστε τις διακεκομμένες γραμμές και όποια άλλα μέρη επιθυμείτε, εμπλουτίστε την δημιουργία σας με επιπλέον διακοσμητικά δέντρα και σπιτάκια!
  • Το αγαπημένο παιχνίδι “Twister”συγκέντρωσης και δεξιοτήτων!Τεντώσου, ισορρόπησε και κρατήσου εκεί! Προσέξτε όμως, αν πέσετε βγαίνετε έξω, αποβάλλεστε!! Το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι που σε δένει κόμπο! Χρησιμοποιήστε ένα στρόγγυλο δοχείο και βάψτε ένα μέρος στο γρασίδι, δημιουργήστε εύκολα και ανέξοδα τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και για μεγάλους!

Το παιχνίδι twister μετράει πάνω από 50 χρόνια ζωής από το 1966 και συνεχίζει ακάθεκτο! Έγινε δημοφιλές αφότου ο Johnny Carson και η Eva Gabor έπαιξαν αυτό το παιχνίδι στο Tonight Show, μια ιδέα που προκάλεσε άφθονο γέλιο και διασκέδαση!

via

Αφότου σχηματίσετε τους χρωματιστούς κύκλους στο γρασίδι θα χρειαστείτε ένα δείκτη περιστροφής ή απλά ένα κοινό ζάρι. Παίζετε με 2 έως 4 παίκτες, κάθονται αντικριστά ο ένας από τον άλλον, ο διαιτητής περιστρέφει το δείκτη, στη συνεχεία υποδεικνύει το μέρος του σώματος και το χρώμα που δείχνει το βέλος ( αριστερό πόδι, “μπλε”, δεξί χέρι, “κίτρινο”).

  • Καλοκαιρινές κατασκευές, φτιάξτε υπαίθρια τρίλιζα από φυσικά υλικά, με βότσαλα και κορμό δέντρου! Ζωγραφίστε με ακρυλικά χρώματα θεματικά τα βότσαλα σας και διασκεδάστε!


Πατήστε εδώ για Μοναδικές ιδέες διακόσμησης κήπου με ανακυκλώσιμα υλικά!!!

  • Μετατρέψτε ένα παλιό λάστιχο σε διασκεδαστικό τραπεζάκι της αυλής!Καλή διασκέδαση και άφθονο γέλιο!
via

σχετικα άρθρα

Η συμβουλή του Αϊνστάιν για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών

elmagazino

Επιστροφή στα θρανία τον Σεπτέμβριο! Πότε ανοίγουν τα σχολεία για το σχολικό έτος 2019 – 2020

elmagazino

Φθινοπωρινές Μπομπονιέρες Βάπτισης: 9 Εντυπωσιακές Ιδέες

elmagazino

Leave a Comment