Plus+

Εντυπωσιακές δημιουργίες με βότσαλα!

Εντυπωσιακές δημιουργίες με βότσαλα!

Υπέροχες φιλόξενες δημιουργίες για αρχάριους, με φόντο αλλά και σε λευκό καμβά. Χρησιμοποιήστε απλά υλικά, βότσαλα, ασχημάτιστες πέτρες, σπάγκο, κλαδάκια, για καμβά πέρα από τον κοινό, διακοσμήστε σανίδες ή φέτες κορμού στο τέλος, αν θέλετε πλαισιώστε με μια κορνίζα. Για να ζωγραφίσετε τα βότσαλα σας χρησιμοποιήστε ακρυλικά χρώματα, για να τα κολλήσετε προμηθευτείτε κόλλα σιλικόνης με πιστόλι που είναι ισχυρή για πέτρινες κατασκευές. Αφήστε να στεγνώσει καλά η κατασκευή σας πριν την διακοσμήσετε.

Εντυπωσιακές συνθέσεις, ζωγραφίστε τα βότσαλα για να δώσετε ζωντάνια στην κατασκευή σας.

Φόντο σε απλές γραμμές, σωστά διαμορφωμένα βότσαλα σε πλαίσιο μιας παλαιωμένης όψης κορνίζα.

Μπορείτε για καμβά να χρησιμοποιήσετε απλές σανίδες ή μια λεία επιφάνεια ξύλου, βάψτε με χρώματα κιμωλίας για να εφαρμόσετε το βάψιμο – παλαίωσης.

Όμορφη δημιουργική απασχόληση με απλές συνθέσεις αλλά έντονη την ηθική ικανοποίηση της χαράς και της δημιουργίας.

Αξιολάτρευτες δημιουργίες σε λευκό καμβά που δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη δεξιότητα, λιτά και απέριττα, σωστά έργα τέχνης. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε μόνο τα σωστά μεγέθη στα βότσαλα σας και τα συνθέσετε όπως σας αρέσει.

Μπορείτε να επιλέξετε μια απλή σανίδα σε φυσικές αποχρώσεις και να εμπλουτίσετε την κατασκευή σας με μερικά κλαδάκια.

Αν πάλι έχετε αυξημένες καλλιτεχνικές ιδιότητες η κατασκευή σας θα βγει ακόμη πιο εντυπωσιακή. Ζωγραφίστε θεματικά τη βάση και ανάλογα τα βότσαλα, κολλήστε για να ολοκληρωθεί το αριστούργημα σας.

Αξιολογήστε σωστά την συλλογή των απαιτούμενων υλικών, αναμίξετε και άλλα υλικά όπως σπάγκο, όστρακα, αποξηραμένα άνθη κ.α. Εμπνευστείτε και φτιάξτε την δικιά σας ξεχωριστή κατασκευή!

Δημιουργίες με βότσαλα

Καλή επιτυχία!

σχετικα άρθρα

Τα 10 σημάδια που φανερώνουν ότι χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση

elmagazino

Καύσωνας, συμβουλές προστασίας!

elmagazino

Πως να φτιάξετε συναρπαστικά quiet books!

elmagazino

Leave a Comment