Σπιτι Συμβουλες

Ιδέες διακόσμησης για μικρο μπαλκόνι!

Το μπαλκόνι είναι η προέκταση του σπιτιού μας, τους ανοιξιάτικους και τους θερινούς μήνες κερδίζουμε ένα επιπλέον δωμάτιο. Όσα τετραγωνικά και αν είναι μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε μια ζεστή γωνιά, ένα χώρο φιλόξενο που να σας αντιπροσωπεύει, αρκεί να ασχοληθείτε λίγο με την διακόσμηση του.

Δείτε ακόμα: 22 απίθανες ιδέες για να διακοσμήσετε τις πετσέτες του μπάνιου σας!

  • Δώστε έντονα χρώματα με φυσικό τρόπο με αναρριχώμενα φυτά, παίξτε με τον φωτισμό, εάν έχετε παλιά πλακάκια ντύστε το πάτωμα με ψεύτικο χλοοτάπητα ή ξύλινο δάπεδο. Μπορείτε ακόμη να βρείτε απομιμήσεις της αρεσκείας σας σε διάφορα πλακάκια και να ανανεώσετε ριζικά το χώρο.
  • Αλλάξτε ντεκόρ σύμφωνα με την εποχή, διακοσμήστε με κεριά, δημιουργήστε ένα boho style που να σας ταιριάζει, βάλτε λίγη φαντασία και απελευθερωθείτε από την συμβατικότητα. Ιδίως αν διαθέτετε σκεπαστό μπαλκόνι ανήκετε στους τυχερούς, κερδίζετε περισσότερους μήνες ενός υπέροχου καθιστικού!

Δείτε ακόμας: Ιδέες διακόσμησης από το βυθό της θάλασσας!

Ιδέες διακόσμησης για μικρο μπαλκόνι!

Ένα κομψά διακοσμημένο μικρο μπαλκόνι με φθινοπωρινή τάση. Αρκούν μερικές ζεστές μαξιλάρες και μάλλινα ριχτάρια, αρωματικά κεριά και μερικά ανθεκτικά φυτά να σας αλλάξουν τη διάθεση!

Ένα πραγματικά χαρούμενο πασχαλινό μπαλκόνι με έντονους χρωματισμούς που θα το ζήλευαν μικροί και μεγάλοι.

Μια απλή, άνετη γωνιά μόνο με τα απαραίτητα για ουσιαστικές στιγμές χαλάρωσης. Ένα ιδιαίτερα μικρο μπαλκόνι, με ζεστό ξύλινο δάπεδο, string φωτισμό και λίγα άνθη.

Επενδύστε ένα τοίχο σε ξύλινο πλαίσιο, κρεμάστε όμορφες κουρτίνες, φτιάξτε συνθέσεις με χρωματιστά φυτά, εναλλακτικά προμηθευτείτε γλάστρες με έντονα χρώματα να δώσουν ζωή στον χώρο. Αντί για καναπέ αναπαυτικά καθίσματα bamboo, διακοσμήστε το προσωπικό σας χώρο όπως σας εκφράζει.

Τολμήστε κάποια τεχνοτροπία νέου τύπου, ανακυκλώστε παλαιές παλέτες και δημιουργήστε ένα άνετο και οικονομικό καθιστικό, συνδυάστε πλούσιες μαξιλάρες και διαφορετικά διακοσμητικά μαξιλάρια. Επενδύστε τα κάγκελα με καλαμωτές bamboo για περισσότερη ιδιωτικότητα και ολοκληρώστε με διακριτικό φωτισμό.

Επιλέξτε μικρά και κομψά έπιπλα όσοι υστερείτε σε τετραγωνικά, μια υπέροχη επιλογή με ξύλινη επένδυση όπως αυτή!

Εξοικονομήστε χώρο με πτυσσόμενα έπιπλα, προτιμήστε πρακτικά έπιπλα, όπως κρεμαστό επιτοίχιο μίνι μπαρ!

Προμηθευτείτε έπιπλα διπλής χρήσης, όπως καθιστικό και μπαούλο για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Κερδίστε χώρο με κρεμαστές γλάστρες ή αναρριχώμενα φυτά.

Εύκολο και πρακτικό σπαστό τραπεζάκι.

Βρείτε το δικό σας στιλ με γήινα ή έντονα χρώματα, ταιριάξετε με την υπόλοιπη εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού και απολαύστε το μπαλκόνι σας όσο μικρο και αν είναι. Στολίστε το σύμφωνα με τη κάθε εποχή, ασχοληθείτε με τον φωτισμό και τα φυτά σας, πάρτε ιδέες και δώστε ενέργεια και στιλ στο χώρο!

σχετικα άρθρα

12 συμβουλές πως να απαλλαγείτε από τους σκληρούς λεκέδες των ρούχων

elmagazino

21 Έξυπνες ιδέες για την οργάνωση των βιβλίων σας!

elmagazino

Απίθανες ιδέες διακόσμησης για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!

elmagazino

Leave a Comment