Διακοσμηση Σπιτι

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με βότσαλα

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με βότσαλα

Όμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με απλά υλικά, θα χρειαστείτε λίγα βότσαλα, ανεξίτηλους μαρκαδόρους, πινέλα και χρώματα (νερού για χειροτεχνίες ή ακρυλικά βερνίκια). Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάποια καλλιτεχνική ικανότητα,ορισμένα είναι πολύ εύκολα, το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και φαντασία. Όσοι ζωγραφίζετε καλύτερα,το αποτέλεσμα θα είναι σαφώς πιο εντυπωσιακό! Μια όμορφη ασχολία για μικρούς και μεγάλους και μια καλή αφορμή να κάνετε κάτι κοινό αλλά και δημιουργικό με τα παιδιά σας.

Δείτε ακόμα: Τι συμβολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ασυνήθιστες προτάσεις!

Μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες συνθέσεις, όπως ένα χιονισμένο χωρίο, τον Άι Βασίλη με τους ταράνδους του κ.α. Προμηθευτείτε βάσεις όπως ένα κάδρο ή ένα κομμάτι κορμού, έπειτα τοποθετήστε κι κολλήστε τα θεματικά σας βότσαλα.

Δείτε ακόμα: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για εορταστικό τραπέζι!

Ακολουθούν 21 εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες!

Δείτε ακόμα: 12 Χριστουγεννιάτικες πινελιές στα παράθυρα

Δημιουργήστε διάφορες συνθέσεις με τις ζωγραφιές σας ,κολλήστε πρόσθετα υλικά όπως pon-pon στις κουκουβάγιες ή πρασινάδα στα πουλάκια ,(θα τα βρείτε στα είδη χειροτεχνίας), χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι ξύλου για “καμβά”, δείτε παρακάτω.

Δείτε ακόμα: Ιδέες στολισμού για Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Άλλη μια πρόταση για την δημιουργία σας είναι να καταλήξει σε ένα όμορφο κάδρο,φροντίστε να πάρετε μόνο μια ισχυρή κόλλα δυο συστατικών.

Όπως βλέπετε αναλόγως το σχήμα του βότσαλου μπορεί κάλλιστα μόνο με μια ζωγραφιά να αξιοποιηθεί ως ένα ξεχωριστό διακοσμητικό.

Απλές χαριτωμένες δημιουργίες για τους μικρούς μας φίλους!

Όσοι τυχεροί έχουν καλλιτεχνική φλέβα μπορούν μέχρι και να δωρίσουν ένα ζωγραφισμένο βότσαλο ,το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και επειδή είναι χειροποίητο έχει ιδιαίτερη σημασία.

Δημιουργήστε τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίστε με τις κατασκευές σας τους χώρους του σπιτιού.

Καλές γιορτές.

σχετικα άρθρα

20 ιδέες διακόσμησης κουρτίνας !

elmagazino

10 tips για να διατηρήσετε ζωντανά τα λουλούδια σας σε βάζο!

elmagazino

Δημιουργικές ιδέες ανοιξιάτικης και πασχαλινής διακόσμησης!

elmagazino

Leave a Comment