Διακοσμηση Σπιτι

10 φανταστικές ιδέες να διακοσμήσετε τις γλάστρες σας!

10 φανταστικές ιδέες να διακοσμήσετε τις γλάστρες σας!

Υπέροχες ιδέες διακόσμησης για γλάστρες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Είτε είναι παλιές οι γλάστρες τις οποίες θέλετε να ανανεώσετε είτε πρόκειται για καινούργιες που θέλετε να διακοσμήσετε σας προτείνουμε 10 απλούς τρόπους μεταποίησης δημιουργικής απασχόλησης! Θυμηθείτε προτού ξεκινήσετε, να συνδυάσετε τα χρώματα με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σας για να υπάρχει αρμονία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε τύπου χρώμα, ακρυλική μπογιά ή εκείνη για τοίχους θα ήταν καλύτερη επιλογή. Βάψτε οποία γλάστρα κι αν διαθέτετε πλαστικές, κεραμικές ή μεταλλικές, αρκεί να συγκεντρώσετε τα σωστά υλικά. Προμηθευτείτε πινέλα μικρά και μεγάλα για σχέδια και μοτίβα, αποφασίστε ποιο σχέδιο θα κάνετε και συγκεντρώστε όλα τα απαιτούμενα υλικά: μπογιά, βερνίκια, κόλλα, ύφασμα, σπάγκο, γάντια μιας χρήσης ή χαρτόνι.

Βυθίστε την λευκή γλάστρα σας σε ένα μεγαλύτερο δοχείο με νερό και μπογιά και αφήστε την να στεγνώσει!

Αγαπημένη μπογιά μαυροπίνακα, γλάστρες με στιλ και “παιχνιδιάρικη” διάθεση αφού μπορείτε να γράψετε με κιμωλία ότι θελήσετε. Tips: Μπορείτε να σημειώσετε τα μυρωδικά που μοιάζουν μεταξυ τους όπως ο δυόσμος, η μέντα, ο βασιλικός κ.α. για να τα ξεχωρίζετε.

Αν έχετε παρόμοιο σχήμα γλάστρας φτιάξτε την όψη μιας χαριτωμένης φράουλας με πολύ απλά βήματα. Αφού στεγνώσει η πρώτη επίστρωση κόκκινου χρώματος, φτιάξτε κίτρινες τελείες με ένα κίτρινο χρώμα.

Βάψτε τις γλάστρες σας με βερνίκι νυχιών! Σε ένα μεγαλύτερο σκεύος βάλτε ακρυλική λευκή μπογιά ή μόνο νερό και περιχύστε βερνίκια στους χρωματισμούς που επιθυμείτε. Ανακατέψτε ελαφρά για να μπλέξουν τα χρώματα μεταξυ τους, βυθίστε τη γλάστρα σας και δημιουργήστε με πολύ εύκολο τρόπο την όψη ενός μάρμαρου!

Αλλάξτε εύκολα την εμφάνιση της βεράντας σας μόνο με σπάγκο και κόλλα! Αν θέλετε μπορείτε να κολλήσετε και όμορφα αυτοσχέδια στολίδια με σπάγκο ή άλλα διακοσμητικά. Εναλλακτικά επιλέξτε χρωματιστό σπάγκο για πιο χαριτωμένη εμφάνιση!

11 ιδέες diy με σπάγκο για να ανανεώσετε το χώρο σας!

Συνδυάστε αρμονικά τα χρώματα μεταξυ τους για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Ένα απλό σχέδιο για αρχάριους αλλά τόσο πετυχημένο…

Εκπληκτικό σχέδιο μόνο με ένα χαρτόνι! Βγάλτε πατρόν, κρατήστε σταθερά όπως βάφετε και κάντε τις γλάστρες σας σαν καινούριες!

Στρώστε σε ένα πάγκο χαρτιά και ρίξτε ένα χρώμα της επιλογής σας και αφήστε να σχηματιστεί με φυσικό τρόπο! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Ντύστε τις γλάστρες σας με όμορφα μοτίβα υφασμάτων και κολλήστε με κολλά κρυσταλιζέ. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία περάστε ξανά με κολλά όλη την εξωτερική επιφάνεια για μεγαλύτερη σταθερότητα και αδιαβροχοποίηση.

Καλή επιτυχία!

σχετικα άρθρα

Δείτε πως να μετατρέψετε τα γυάλινα μπουκάλια σε όμορφα διακοσμητικά

elmagazino

30 οικονομικές ιδέες διακόσμησης Πασχαλινού τραπεζιού!

elmagazino

Μούχλα στους τοίχους: 4 εύκολοι τρόποι να την αφαιρέσετε – Τι να κάνετε για να μην ξανά εμφανιστεί

elmagazino

Leave a Comment