Ομορφια

2 Μυστικά για πιο φωτεινό βλέμμα

2 Μυστικά για πιο φωτεινό βλέμμα

Ακόμη και όταν δεν προλαβαίνετε να ολοκληρώσετε σωστά το μακιγιάζ σας ,υπάρχουν δυο μυστικά να δείχνετε πιο φρέσκιες και ξεκούραστες.

Δεν είναι άλλο από την καφέ μάσκαρα και πως την χρησιμοποιούμε !

πηγή

  • Μέτα την εφαρμογή της σκιάς ,περάστε την καφέ μάσκαρα μια φορά στα άνω βλέφαρα ,δεύτερη με την μαύρη και χτενίστε με την καφέ μάσκαρα για τρίτη κατά σειρά στρώση! Δίνει εξτρά όγκο στις βλεφαρίδες για πιο έντονο βλέμμα συνεχίστε με λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σας για πιο φωτεινό αποτέλεσμα!
  • Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! Μεγάλοι μακιγιέζ δήλωσαν πως η μαύρη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες προσθέτει κούραση στο βλέμμα! Τι προτείνουν?Να βάζουμε μαύρη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και καφέ μάσκαρα μόνο στις κάτω!Ένας έξυπνος συνδυασμός για πιο ξεκούραστο και ζεστό βλέμμα!Δοκιμάστε το και θα δείτε την διαφορά !

πηγή

Ένας άλλος εύκολος τρόπος να φωτίσει φυσικά το βλέμμα είναι οι χρωματιστές μάσκαρες ,ενώ κολακεύουν τα μάτια !Βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει και συνδυάστε το με μαύρο eyeliner που απογειώνει το μακιγιάζ.Τις πρωινές ώρες προτιμήστε μια στρώση χρωματιστής μάσκαρας ενώ σε βραδυνές εξόδους χρησιμοποιήστε τη κανονικά. Μην ξεχνάτε, εφαρμόζετε πάντα διαφορετικό χρώμα σκιάς με την μάσκαρα εκτός κι αν έχουν έντονη διαφορά απόχρωσης μεταξύ τους.

  • Αν έχετε πράσινα μάτια, ιδανικό χρώμα είναι το βιολετί και το δαμασκηνί.
  • Στα μάτια με μελί χρώμα τολμήστε πράσινο και δαμασκηνί.
  • Στα καστανά μάτια ταιριάζει εξαιρετικά το μπλε  χρώμα όπως και το απαλό πράσινο και το plum brown.
  • Τα χαρισματικά μπλέ μάτια τα αναδεικνύουν πολύ η μοβ χρώματος μάσκαρα.

Με απλές κινήσεις δείχνετε πιο φρέσκια και λαμπερή !

 

σχετικα άρθρα

Top προτάσεις για χειμωνιάτικα μανικιούρ 2019!

elmagazino

Δραστική λύση κατά των πανάδων

elmagazino

Δραστικές συμβουλές κατά την λιπαρότητα των μαλλιών

elmagazino

Leave a Comment