Διακοσμηση Σπιτι

Ετοιμάστε το σπίτι για το φθινόπωρο – 29 Ιδέες διακόσμησης!

Ασφαλώς και δεν είναι δυνατόν ανά εποχή να αλλάζουμε βασικά στοιχεία της διαμόρφωσης – διακόσμησης του σπιτιού. Όμως, ειδικά αν οι γενικές αποχρώσεις των χώρων σας κινούνται σε φυσικούς και γήινους τόνους, είναι πολύ εύκολο με την προσθήκη μικρών στοιχείων-αντικειμένων σε πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο να μεταφέρετε το φθινόπωρο και την ατμόσφαιρά του στο καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή την τραπεζαρία σας.

Δείτε επίσης: Γιατί πέφτουν τα μαλλιά σας κάθε φθινόπωρο? Τρόποι αντιμετώπισης!

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και γενικά τα υφασμάτινα στοιχεία είναι ο πιο απλός τρόπος για να αλλάξετε το γενικό χρωματικό σύνολο ενός χώρου. Χρησιμοποιείστε υφάσματα ζεστά σε φθινοπωρινούς τόνους. Θα παραμείνουν το ίδιο καλαίσθητα και χρηστικά σε όλη την διάρκεια του χειμώνα στον χώρο του καθιστικού.

Δημιουργήσετε ένα απόλυτα φθινοπωρινό σκηνικό με φθινοπωρινά λουλούδια, κλαδιά, καρπούς και γενικά φυσικά στοιχεία. Στοιχεία που πολύ εύκολα θα βρείτε αυτή την εποχή ακόμη και σε ένα άλσος στο κέντρο της πόλης.

Στις ιδέες για διακόσμηση δωματίου το φθινόπωρο συγκαταλέγονται σε περίοπτη, μάλιστα, θέση τα κηροπήγια και τα φανάρια. Θέλοντας να πετύχεις μια cozy ατμόσφαιρα που θα σου χαρίσει χαλαρωτικές στιγμές δεν θα μπορούσες να μη παίξεις με το φωτισμό στο υπνοδωμάτιο. Διακόσμησε στο πάτωμα, στο κομοδίνο ή το γραφείο σου φανάρια και κηροπήγια σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και υφές. 

Διαβάστε επίσης: 25 τρόποι να φορέσετε τα μαντήλια σας το φθινόπωρο-χειμώνα. 2 έξυπνες μεθόδους μεταποίησης

Οι αποχρώσεις του πράσινου συνδυασμένες με κάποια φυσικά στοιχεία και διακοσμητικά αντικείμενα σε τόνους τους μπεζ-καφέ μαζί με ελάχιστες πινελιές κεραμιδί-πορτοκαλί είναι επίσης μια πολύ απλή επιλογή για φθινοπωρινές διακοσμήσεις, για τις περιπτώσεις που μεγάλες επιφάνειες (τοίχοι-υφάσματα επίπλων-χαλιά) του σπιτιού σας έχουν σαν βασικό τους χρώμα το πράσινο.

φθινόπωρο διακόσμηση
φθινόπωρο διακόσμηση
πράσινη φθινοπωρινή διακόσμηση
φθινόπωρο διακόσμηση
φθινόπωρο διακόσμηση
φθινόπωρο διακόσμηση
φθινόπωρο διακόσμηση
φθινόπωρο διακόσμηση

Όποια χρώματα και αν κυριαρχούν στον χώρο σας, ακόμη και μόνο ένα μπουκέτο χρυσάνθεμα ή μια γλάστρα με κυκλάμινα αρκούν για να δημιουργήσουν μια φθινοπωρινή γωνιά.

via

σχετικα άρθρα

25 Ιδέες οργάνωσης και αποθήκευσης παιχνιδιών!

elmagazino

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για εορταστικό τραπέζι!

elmagazino

Ιδέες διακόσμησης για μικρο μπαλκόνι!

elmagazino

Leave a Comment