Διακοσμηση Σπιτι

Φθινοπωρινές ιδέες να ανανεώσετε το καθιστικό σας

Φθινοπωρινές ιδέες να ανανεώσετε το καθιστικό σας

Ας καλοσωρίσουμε το φθινόπωρο που σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και την αναμονή του χειμώνα. Ο καιρός αλλάζει και η φύση μεταμορφώνεται με τα ζεστά χρώματα του φθινόπωρου! Αποχωριζόμαστε τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού και την θέση τους παίρνουν τα γήινα χρώματα της φύσης.

Στον καθιστικό περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ανανεώστε το χώρο σας με μικρές πινελιές και χαμηλού κόστους: όπως ένα ριχτάρι, διακοσμητικό μαξιλάρι, αλλάξτε κουρτίνες ή δημιουργήστε όμορφες εποχικές συνθέσεις. Προτιμήστε τους παστέλ χρωματισμούς για περισσότερη αρμονία.

Ωστόσο μην σας φοβίζουν οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις, κοιτάξτε πόσο αρμονικά δένει ένα έντονο διακοσμητικό σε έναν ουδέτερο χώρο.

Οι κολοκύθες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την φθινοπωρινή μας διακόσμηση γνωστές σε όλους σε Halloween γιορτές για διακοσμητικούς σκοπούς και πάλι πάντα μας συντροφεύουν με τα ζεστά φθινοπωρινά τους χρώματα.

Αν έχετε πάθος με τις χειροτεχνίες θα μπορούσατε να φτιάξετε μια κολοκύθα από ένα παλιό βιβλίο και να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα φθινοπωρινό διακοσμητικό. Για περισσότερες ιδέες πατήστε εδώ.

Μπορείτε να δημιουργησετε εύκολα θαυμάσιες συνθέσεις σε γυάλες του σπιτιού και τους πλούσιους καρπούς του Οκτώβρη. Φτιάξτε ατμοσφαιρική φθινοπωρινή διάθεση με απλές κινήσεις.

σχετικα άρθρα

Βλαβερό το μαλακτικό ρούχων, πως φτιάχνουμε φυσικό

elmagazino

21 εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης εισόδου!

elmagazino

11 ιδέες diy με σπάγκο για να ανανεώσετε το χώρο σας!

elmagazino

Leave a Comment