Ομορφια

Υπέροχες τσάντες κόμπου diy!

Υπέροχες τσάντες κόμπου diy!

Χειροποίητη τσάντα κόμπου ή ιαπωνική τσάντα όπως αποκαλείται. Πρόκειται για μια εύχρηστη τσάντα, διπλώνετε και αποθηκεύετε, καθημερινής χρήσης που κλείνει με έναν απλό κόμπο από τις ίδιες τις χειρολαβές! Εύκολη στη κατασκευή της, πατρόν για δυο ειδών τσάντας καρπού και ώμου, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα όμορφο ύφασμα και να δημιουργήσετε εξαρχής μια μοναδική τσάντα κόμπων!

Επιλέξτε το ύφασμα που σας ταιριάζει, πλεκτό, δερμάτινο ή κρουστό και φτιάξτε μια εύκολη τσάντα καρπού με πολύ απλές κινήσεις! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Διαστάσεις για τσάντα καρπού, σχεδιάστε σε ένα χαρτόνι το παρακάτω πατρόν, τοποθετήστε το σε 2 στρώσεις όμοιου υφάσματος και ολοκληρώστε με μια ραπτομηχανή! Μπορείτε να βάλετε άλλη μια στρώση διαφορετικού υφάσματος για το εσωτερικό της, ιδανική και για αρχάριους.

Μπορείτε να φτιάξετε με τον ίδιο τρόπο πιο μεγάλες τσάντες ώμου, με φαρδιές ή πιο λεπτές χειρολαβές σε διάφορα μήκη, αλλάζει εντελώς η εμφάνιση της! Συνδυάστε δυο ίδιες τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη, η μια μέσα στην άλλη, η μικρότερη για τα καλλυντικά σας.

πηγή

Γιαπωνέζικο στιλ τσάντας ώμου με πιο φαρδιά λαβή.

Υπέροχη δημιουργία diy τσάντα με διαφορετικά υφάσματα, με πιο μακριά λαβή για τσάντα στο πλάι, μια θαυμάσια επιλογή καθημερινής τσάντας.

Πατρόν για τσάντα ώμου, μένει να προσθέσετε το λουράκι σε διαστάσεις της επιλογής σας!

Εμπλουτίστε τη δημιουργία σας με όμορφα στολίδια, όπως διακοσμητικά κουμπιά ή διαφορετικές υφές υφασμάτων!

σχετικα άρθρα

Summer beach: Πως να φορέσετε το παρεό σας!

elmagazino

Ζωγραφιές παιδιών που μετατρέπονται σε κόσμημα

elmagazino

Φτιάξτε το δικό σας serum με φυσικά συστατικά!

elmagazino

Leave a Comment