Μοδα

Διαχρονικά σύνολα που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας

 Διαχρονικά σύνολα που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας

Η μόδα έρχεται και φεύγει ,πολλές φορές δεν μας αντιπροσωπεύει είτε λόγω σωματότυπου είτε λόγω ώριμης ηλικίας ή επειδή δεν μας κολακεύει απλά .Οι γυναίκες έχουμε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις και πληθώρα επιλογών. Κάποια κλασσικά, διαχρονικά σύνολα όμως δεν φεύγουν από τη μόδα ποτέ! Με μικρές παραλλαγές κάθε φορά μπορείτε να αποκτήσετε πολλές εμφανίσεις με γούστο που αντέχουν στο χρόνο .

Επιλέξτε μια ολόσωμη μαύρη φόρμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις ,ανάλογα τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσετε,μεταμορφώνεται σε πιο casual ή πιο επίσημη εμφάνιση .Χαρίζει ξεχωριστό στυλ και πολύ γοητεία για μοναδικές εμφανίσεις !

πηγή

Εξίσου ιδιαίτερη εμφάνιση και τύπο προσδίδει το λευκό .Με την επιλογή αυτή όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας, είναι ένα αδιαμφισβήτητα άκρος αρχοντικό ντύσιμο.

πηγή

Ένα ταγιέρ σε κλασσικά χρώματα όπως  μαύρο,ταμπά ,λευκό,γκρι ή μπλέ δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας ! Ένα κλασσικό ντύσιμο για όλες τις ώρες της ημέρας .Προτιμήστε  κάποιο πουκάμισο  σε ουδέτερες αποχρώσεις τις πρωινές ώρες ή κάποιο ανάλαφρο τοπ τις απογευματινές.

πηγή

Από τις πιο αγαπημένες , ψηλόμεση φούστα μεσαίου μήκους, που κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως, ο απόλυτος ορισμός της κομψότητας με τις ψηλοτάκουνες γόβες να την απογειώνουν !

πηγή

Ένα μαύρο απλό φόρεμα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει,εύχρηστο ρούχο,απλό,διαχρονικό για όλες τις ώρες !Ειδικά σε midi μάκρος και άλφα γραμμή ένα πατρόν που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους !Με ζωνάκι η χωρίς ,αμάνικο, με μανίκι τρουακάρ ,με πέδιλο,γόβα ή μποτίνι απλά αυτοσχεδιάστε κάθε φορά !

πηγή



Γυναικείο γιλέκο σε κοντό ή μακρύ είναι από τα πιο αριστοκρατικά ντυσίματα, συνδυάζετε με φούστες ,με κοστούμι ακόμη και με τζιν παντελόνι σε πιο μοντέρνο στυλ.

πηγή

Ένα άλλο έξυπνο και πρακτικό ρούχο  είναι το ψηλόμεσο παντελόνι που αφαιρεί πόντους από την περιφέρεια γιατί τονίζει τη μέση .

πηγή

Φυσικά μια κλασσική μαύρη γόβα ή αντίστοιχα μαύρο πέδιλο, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα ενώ μας βγάζει από την δύσκολη θέση γιατί ταιριάζει παντού,συνδυάστε τη με μια τσάντα μεσαίου μεγέθους για να είσαστε πάντα κομψή και περιποιημένη .

πηγή

Τέλος, ένα δερμάτινο jacket καλής ποιότητας και μια γούνα σε οποίο μήκος σας βολεύει ,ανήκει στα βασικά διαχρονικά ρούχα που πρέπει όλες να έχουμε ,επιλέξτε πιο νεανική ή κλασσική γραμμή σύμφωνα με το γούστο σας.Κομψά και διαχρονικά σύνολα για όλες τις περιστάσεις.

πηγή

πηγή

 

σχετικα άρθρα

Μόδα-τάσεις χειμώνας 2018-2019

elmagazino

Τα φθινοπωρινά χρώματα του street style

elmagazino

Νέες τάσεις- παπούτσια 2018-2019

elmagazino

Leave a Comment