Διακοσμηση Σπιτι

Τρισδιάστατη ταπετσαρία δαπέδου, μοναδική ιδέα!

Θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας αλλά σκεφτόσαστε το υψηλό κόστος και τη μεγάλη φασαρία στο σπίτι? Σας έχουμε μια μοναδική πρόταση! Μια νέα τάση στα μπάνια, πολύ πρωτότυπη πρόκειται για τρισδιάστατη ταπετσαρία δαπέδου με χαμηλό κόστος συγκριτικά με την ολική ανακαίνιση αλλά μακράν πιο εντυπωσιακή αλλαγή, αποκτά άλλη διακοσμητική διάσταση. Τις έχουμε συναντήσει σε τοίχους στα μπάνια όχι όμως τις δαπέδου.

Δείτε ακόμα: Ασυνήθιστα μπάνια από πέτρα και ξύλο!

Η τρισδιάστατη ταπετσαρία δαπέδου είναι νεοεισερχόμενη και ήρθε για να μείνει! Τοποθετείται ακόμη και πάνω από τα παλιά πλακάκια του μπάνιου μας σαν βάση. Η ταπετσαρία βινυλίου είναι ειδικά σχεδιασμένη για χώρους με υγρασία ενώ είναι πολύ ανθεκτική στο χρόνο. Στοκάρετε δημιουργείται μια λεία επιφάνεια και έπειτα τοποθετείτε το αυτοκόλλητο βινυλίου. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων, επιλέξτε μια που να ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο και κάντε τη διαφορά.

Δείτε ακόμα: Μούχλα στους τοίχους: 4 εύκολοι τρόποι να την αφαιρέσετε

Απολαύστε τα μονοπάτια, τον βυθό της θάλασσας, τα βότσαλα και τις ακρογιαλιές.

Μοναδικός βυθός!

Μαγευτικές αμμουδιές!

Μετατρέπει τα μπάνια σας σε απέραντο ωκεανό ενώ περπατάτε πλάι στα δελφίνια… Είναι μια πραγματική επιτυχία στο χώρο της διακόσμησης, τολμήστε το και εσείς!

Μια από τις πιο θεαματικές και συναρπαστικές διακοσμητικές τάσεις.

σχετικα άρθρα

Εντυπωσιακές διακοσμητικές ιδέες αναπαλαίωσης επίπλων!

elmagazino

10 tips για το σπίτι και τις ηλεκτρικές συσκευές!

elmagazino

Μαυροπίνακας, πρωτότυπη διακόσμηση παιδικού δωματίου!

elmagazino

Leave a Comment