Διακοσμηση Σπιτι

Μοναδική ιδέα για να ανανεώσετε το μπάνιο σας !

10 Μοναδικές ιδέες για το μπάνιο σας

Θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας αλλά σκεφτόσαστε το υψηλό κόστος και τη μεγάλη φασαρία στο σπίτι? Σας έχουμε μια μοναδική πρόταση!Μια νέα τάση στα μπάνια, πολύ πρωτότυπη πρόκειται για τρισδιάστατη ταπετσαρία δαπέδου με χαμηλό κόστος συγκριτικά με την ολική ανακαίνιση αλλά μακράν πιο εντυπωσιακή αλλαγή, αποκτά άλλη διακοσμητική διάσταση.Τις έχουμε συναντήσει σε τοίχους στα μπάνια όχι όμως τις δαπέδου.

Η 3D ταπετσαρία δαπέδου είναι νεοεισερχόμενη και ήρθε για να μείνει!Τοποθετείται ακόμη και πάνω από τα παλιά πλακάκια του μπάνιου μας σαν βάση. Η ταπετσαρία  βινυλίου είναι ειδικά σχεδιασμένη για χώρους με υγρασία ενώ είναι πολύ ανθεκτική στο χρόνο. Στοκάρετε δημιουργείται μια λεία επιφάνεια και έπειτα τοποθετείτε το αυτοκόλλητο βινυλίου.Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων,επιλέξτε μια που να ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο και κάντε τη διαφορά.

Απολαύστε τα μονοπάτια, τον βυθό της θάλασσας, τα βότσαλα και τις ακρογιαλιές.

πηγή

πηγή

πηγή

πηγή

πηγή

πηγή

πηγήΜετατρέπει τα μπάνια σας σε απέραντο ωκεανό ενώ περπατάτε πλάι στα δελφίνια….Είναι μια πραγματική επιτυχία στο χώρο της διακόσμησης, τολμήστε το και εσείς !

πηγή

πηγή

πηγή

Μια από τις πιο θεαματικές και συναρπαστικές διακοσμητικές τάσεις.

 

σχετικα άρθρα

10 tips για να διατηρήσετε ζωντανά τα λουλούδια σας σε βάζο!

elmagazino

Αξιολάτρευτες δημιουργίες με παλέτες!

elmagazino

Υπέροχες διακοσμητικές προτάσεις για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι του ρεβεγιόν!

elmagazino

Leave a Comment