Ομορφια

3 τρόποι να ενισχύσετε τα νύχια σας

3 τρόποι να ενισχύσετε τα νύχια σας

Τα νύχια για μια γυναίκα αποτελούν έναν από τα σημεία του σώματός της τα οποία θα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα. Το πόσο πολύ αρέσει στις γυναίκες να περιποιούνται και να φροντίζουν τα νύχια τους φαίνεται από τα πάμπολλα προϊόντα μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ τα οποία υπάρχουν στα καταστήματα καλλυντικών. Ναι σε εμάς τις γυναίκες μας αρέσει πολύ να βάφουμε τα νύχια μας, να δοκιμάζουμε χρώματα, σχέδια αλλά και μήκη νυχιών. Μας αρέσει πολύ να προσαρμόζουμε το μανικιούρ μας ή το πεντικιούρ μας ανάλογα με τις περιστάσεις και ναι ξοδεύουμε αρκετό χρόνο στην περιποίηση των νυχιών μας. Όμως όλες οι γυναίκες δεν είμαστε προικισμένες από την φύση μας να έχουμε γερά και ανθεκτικά νύχια τα οποία να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα αυτά που θέλουμε να δημιουργήσουμε επάνω τους μιας και τα τελευταία χρόνια το μανικιούρ έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που κάθε νύχι μοιάζει με έναν μικρό πίνακα ζωγραφικής. Η ενίσχυση νυχιών είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε όλες μας να έχουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή το μήκος των νυχιών που επιθυμούμε ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το μανικιούρ που θέλουμε. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε τους 3 καλύτερους τρόπους για να κάνετε ενίσχυση νυχιών και να μπορέσετε και εσείς άφοβα, ανεξαρτήτως της ποιότητας και του μεγέθους που έχουν τα νύχια σας, να δοκιμάζετε πολλά και διαφορετικά σχέδια στα νύχια σας χωρίς φόβο.

Πότε πρέπει να κάνουμε ενίσχυση νυχιών

Η ενίσχυση νυχιών είναι ουσιαστικά ότι είναι και τα extensions για τα μαλλιά μας. Η ενίσχυση νυχιών προτείνεται σε γυναίκες οι οποίες δεν μπορούν να μακρύνουν τα νύχια τους εύκολα, για γυναίκες που τα νύχια τους είναι εύθραυστα αλλά και για γυναίκες οι οποίες πειραματίζονται πολύ με τις αλλαγές και τα διαφορετικά μανικιούρ στα νύχια τους και θέλουν να προστατεύουν το φυσικό τους νύχι. Επίσης ενδείκνυται και για περιπτώσεις στις οποίες θέλουμε να μακρύνουμε άμεσα τα νύχια μας για κάποια περίσταση όπως γάμος, κάποια βάφτιση, μια δεξίωση κλπ.

Η ενίσχυση νυχιών αποτελεί την καλύτερη λύση ώστε να μην αναγκαζόμαστε να μακραίνουμε συνέχεια τα νύχια μας μιας και τα νύχια μας ως κύτταρα του οργανισμού μας χρειάζονται να χρησιμοποιήσουν πολλές βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού μας για να αναπτυχθούν. Έτσι διατηρώντας ένα μικρό μήκος στα νύχια μας και εφαρμόζοντας όποτε το χρειαζόμαστε ενίσχυση νυχιών πετυχαίνουμε να έχουμε και τα φυσικά μας νύχια υγιή αλλά και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με την ενίσχυση νυχιών.

3 τρόποι για να κάνεις ενίσχυση νυχιών

Είτε μόνη σας είτε με την βοήθεια μιας έμπειρης μανικιουρίστας μπορείτε να κάνετε ενίσχυση νυχιών ώστε να έχετε πάντα προστατευμένα και όμορφα νύχια. Μην ξεχνάτε όμως ότι πάντα πρέπει να φροντίζουμε τα νύχια μας ακολουθώντας θεραπείες, σωστή διατροφή αλλά και εφαρμόζοντας πάντα τρόπους για να τα προστατεύουμε. Στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα μπορείτε να ενημερωθείτε διαβάζοντας αρκετά άρθρα σχετικά με όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να έχουμε τα τέλεια νύχια.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τους τρεις τρόπους για να κάνουμε ενίσχυση νυχιών

1. Ενίσχυση νυχιών με τζελ

Η ενίσχυση νυχιών με τζελ απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες δεν μπορούν να μακρύνουν εύκολα τα νύχια τους. Για να κάνετε αυτού του είδους την ενίσχυση νυχιών θα χρειαστεί να διαθέσετε 2 ώρες περίπου για να κάνετε την διαδικασία για πρώτη φορά αλλά και περίπου μια ώρα κάθε επόμενη φορά που θα προγραμματίσετε για ανανέωση και συντήρηση του τζελ. Η διαδικασία είναι απλή αφού απλώς στο φυσικό νύχι τοποθετείται ένα ειδικό προϊόν σε μορφή τζέλ το οποίο στεγνώνεται με μια λάμπα με ακτίνες UV  και που έχει την ιδιότητα να επιμηκύνει αλλά και να δίνει καλύτερη όψη στο τελικό μανικιούρ. Το συγκεκριμένο είδος ενίσχυσης νυχιών είναι ιδανικό για όλες εσάς που θέλετε ποικιλία στα χρώματα αλλά και σε διάφορα σχέδια στο μανικιούρ σας αλλά και για περιπτώσεις όπου θέλετε να έχετε πάντα ένα περιποιημένο γαλλικό μανικιούρ.

2. Ενίσχυση νυχιών με ακρυλικό

Αυτή η διαδικασία ενίσχυσης νυχιών είναι η διαδικασία κατά την οποία χρησιμοποιείται ακρυλικό υγρό για την ενίσχυση νυχιών, εξάλλου από εκεί πήρε και το όνομα και στο τέλος απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του νυχιού μια ειδική σκόνη ή πούδρα. Έχει και αυτή η διαδικασία τον χρόνο της αλλά σε αντίθεση με το τζελ δεν χρειάζονται τόσες ώρες μιας και μια ώρα αρκεί για να φτιάξουμε τα νύχια της αρεσκείας μας. Επίσης δεν χρησιμοποιείται λάμπα μιας και το νύχι στεγνώνει αμέσως μετά την εφαρμογή.

3. Ενίσχυση νυχιών με πορσελάνη

Η ενίσχυση νυχιών με πορσελάνη είναι μια ακόμη μέθοδος για να επιμηκύνετε τα νύχια σας χωρίς να περιμένετε να μακρύνουν μόνα τους. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για όσες ταλαιπωρούνται με ραβδώσεις και διάφορες ανωμαλίες στην επιφάνεια των νυχιών τους αλλά και για όσες έχουν πρόβλημα με πετσάκια ή με ονυχοφαγία. Η πορσελάνη που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο το νύχι κάνει πραγματικά θαύματα ακόμα και στα πιο κατεστραμμένα νύχια.

Τέλος δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο ομορφιάς ή ένα εξειδικευμένο σαλόνι ομορφιάς για νύχια και να ενημερωθείτε, να διαλέξετε και να αφεθείτε στην απόλυτη γυναικεία περιποίηση που δεν είναι άλλη από το πεντικιούρ – μανικιούρ.

Συμβουλές για υγιή νύχια μετά από ημιμόνιμο μανικιούρ

via

σχετικα άρθρα

5 φυσικοί τρόποι να μεγαλώσουν τα φρύδια και τα βλέφαρα πιο γρήγορα!

elmagazino

Φτιάξτε χαριτωμένα παιδικά clips από πολυμερή πηλό!

elmagazino

Δίαιτα DASH: Ρίξτε την πίεση, τρώγοντας

elmagazino

Leave a Comment