Plus+

Τα μυστικά βήματα της αυτοπεποίθησης!

Τα μυστικά βήματα της αυτοπεποίθησης!

Οι σκέψεις μας ασκούν ισχυρή επιρροή στα συναισθήματα, στη διάθεση, την προσωπικότητα, την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία της ζωής μας. Σε αντίθεση με τις αρνητικές σκέψεις που μας υπνωτίζουν και μας οδηγούν στην αποτυχία, την απογοήτευση, τη φτώχεια, τη σύγχυση και εντέλει στην ασθένεια. Πλημμυρίστε το μυαλό σας με λέξεις ή επιβεβαιώσεις που σας ενδυναμώνουν. Οι επιβεβαιώσεις που ακολουθούν τονίζουν τα δυνατά σημεία, όχι τις αδυναμίες, εστιάστε αυτό που είστε και όχι αυτό που δεν είστε, αυτό που μπορείτε να κάνετε και όχι αυτό που δεν μπορείτε! Προγραμματίστε το υποσυνείδητο σας ώστε να δημιουργήσει τη ζωή που επιθυμείτε. 

12 μυστικά βήματα της αυτοπεποίθησης, ένα ισχυρό όπλο της ζωής.

«Ακολούθησε με σιγουριά την κατεύθυνση των ονείρων σου! Ζήσε τη ζωή που φαντάστηκες ». Henry David Thoreau

  1. Επιλέγω η ζωή μου να είναι γεμάτη με θετικούς ανθρώπους.
  2. Καθώς αποκτώ μεγαλύτερη επίγνωση της ικανότητας μου να αντιλαμβάνομαι, αποκτώ και μεγαλύτερη επίγνωση της βούλησης μου να κάνω.
  3. Οτιδήποτε κι αν θελήσω να γίνω, αυτή τη στιγμή αποτελεί μέρος της συνειδητότητας μου.
  4. Είμαι προετοιμασμένος και έχω τα κατάλληλα εφόδια για να αποδεχτώ τις απεριόριστες δυνατότητες μου.
  5. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τις απεριόριστες ικανότητες μου ,η σκέψη μου,οι βλέψεις μου , οι προσδοκίες μου βρίσκονται στο τώρα.
  6. Δεν στηρίζομαι σε κανέναν για την εκπλήρωση των επιθυμιών μου, αλλά αναγνωρίζω ότι καθένας μπορεί να αποτελέσει κανάλι μέσω του οποίου το άπειρο μπορεί να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες μου.
  7. Είμαι ένα με τον Συλλογικό Νου άρα γνωρίζω αυτό που πρέπει τη στιγμή που πρέπει. Η γνώση αυτή εξαλείφει όλη την άγνοια από το υποσυνείδητο μου.
  8. Έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά καθώς επιτρέπω στην εσωτερική μου δύναμη να παρακινήσει και να ενεργοποιήσει τη συνειδησιακή μου αντίληψη.
  9. Οι πράξεις μου αποτελούν το λογικό επακόλουθο της αντίληψης μου. Όλες οι προσπάθειες μου στρέφονται με επιτυχία και είμαι ικανός να διαχειριστώ κάθε πλευρά της ζωής μου.
  10. Είμαι συνεχώς δεκτικός σε νέους τρόπους και μεθόδους που θα με ωφελήσουν.
  11. Είμαι νοητικά και συναισθηματικά αφοσιωμένος στο δικό μου καλό και στο καλό των άλλων. Ζω σε ένα φιλικό σύμπαν που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες μου και τις κάνει μέρος της ζωής μου.
  12. Γνωρίζω ότι ως δημιουργικό ον, ξέρω πως να δημιουργήσω οτιδήποτε επιθυμώ.

Dr.Robert Anthony

«Μαγεία είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, μπορείς να κάνεις τα πάντα». Johann Wolfgang Goethe

σχετικα άρθρα

Γαλάζιες σημαίες 2019 – H Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες!

elmagazino

Πασχαλιάτικα Έθιμα από την Ελλάδα!

elmagazino

Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις, για όλο το έτος του 2019!

elmagazino

Leave a Comment