Μοδα Ομορφια

Φτιάξτε χαριτωμένα παιδικά clips από πολυμερή πηλό!

Φτιάξτε χαριτωμένα παιδικά clips από πολυμερή πηλό!

O πολυμερής πηλός (polymer clay) είναι το αγαπημένο καλλιτεχνικό μέσο χιλιάδων καλλιτεχνών ανά τον κόσμο, επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Πρόκειται για ένα εύπλαστο, συνθετικό υλικό που σκληραίνει μόνιμα στους 110-150 C, αναλόγως τη μάρκα. Η υφή, τα λαμπερά χρώματα και η ανθεκτικότητά του το καθιστούν κατάλληλο για κάθε είδους εφαρμογή: κατασκευή κοσμημάτων, αγγείων, διακοσμητικών αντικειμένων, γλυπτών, μωσαϊκών, ζωγραφικών συνθέσεων, ράβδων μιλεφιόρι, μινιατούρες κ.α. Ένα υλικό με πολλές δυνατότητες και ποικιλία χρωμάτων! Δείτε εύκολες κατασκευές ακόμη και για τους πιο αρχάριους, εντυπωσιακές ιδέες για παιδικά clips, με χαμηλό κόστος που θα λατρέψετε! Μην ξεχνάτε πως τα clips είναι η απόλυτη τάση της χρονιάς!

  • Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη δεξιότητα, αντιμετωπίστε το πρακτικά σαν την γνωστή πλαστελίνη! Φτιάξτε τις κατασκευές σας, ψήστε τις στο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες και κολλήστε τις σε clips ή τα κοινά τσιμπιδάκια!
  • Ευχάριστη δημιουργική απασχόληση, πολύχρωμες, χαριτωμένες δημιουργίες, ιδίως αν συμμετέχουν και τα παιδιά κοντά σας οι κατασκευές σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερη άξια!
  • Για να αποκτήσουν οι δημιουργίες σας γυαλιστερή όψη, αναζητήστε από τα καταστήματα με είδη χειροτεχνίας, το ειδικό βερνίκι για το πολυμερή πηλό! Εφαρμόζετε πριν το ψήσιμο σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Να δουλεύετε σε καθαρό πάγκο, να πλένετε τα χέρια σας στις αλλαγές χρωμάτων, να ξεκινάτε πάντα με τα ανοιχτόχρωμα και έπειτα με τα πιο σκούρα χρώματα!

Μετά το ψήσιμο του πηλού, να αερίζετε πολύ καλά τον χώρο και να πλένετε ο φούρνος πριν τη χρήση του φαγητού.

  • Βάλτε φαντασία, για βοηθητικά αξεσουάρ χρησιμοποιήστε τα αντικείμενα του σπιτιού σας! Αποτυπώστε ανάγλυφα σχήματα από κορνίζες ή πλαστικά κοφτά τραπεζομάντηλα, σαγρέ όψη με οδοντόβουρτσα ή τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο. Δημιουργήστε τρύπες με ονδοντογλυφίδα, χρησιμοποιήστε κουπ πατ μπισκότων για σχήμα κ.α.
  • Ένας μαρκαδόρος θα δώσει τις τελευταίες πινελιές πριν βάλετε στο φούρνο τις δημιουργίες σας!


Clips μαλλιών νέα τάση του 2019!

  • Αμέτρητες ιδέες για τις πιο διασκεδαστικές αλλά πολύ ξεχωριστές και μοναδικές δημιουργίες!
  • Φτιάξτε σετ με τις ίδιες δημιουργίες όπως σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιολάκια, κουμπάκια αρκεί να τα τρυπήσετε στο κατάλληλο μέρος πριν τα φουρνίσετε ώστε να περνάει η αλυσίδα ή το δερμάτινο λουράκι!
  • Δωρίστε τα πιο όμορφα ανθεκτικά αξεσουάρ στις μικρές κυρίες με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Καλή επιτυχία!

σχετικα άρθρα

Διακριτικά τατουάζ για ζευγάρια

elmagazino

Shag στιλ που ταιριάζει σε όλες !

elmagazino

Τα κυρίαρχα χρώματα για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

elmagazino

Leave a Comment