Μοδα

Wood-accessories από Έλληνες δημιουργούς!

Wood-accessories από Έλληνες δημιουργούς!

Η μόδα είναι ένα πολύπλευρο κομμάτι στις ανθρώπινες ζωές, που συνεχώς εξελίσσεται και δεν παύει να μας ξαφνιάζει. Είναι πλέον γνωστό ότι στον χώρο του fashion δεν υπάρχει παρθενογένεση αυτή την εποχή, όμως όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες πειραματίζονται, για να προσφέρουν κάτι εναλλακτικό στον κόσμο της αγοράς. Μία διαδεδομένη τάση, η οποία επικράτησε στον κόσμο των αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα της τσάντας, είναι οι κατασκευές από ξύλο. Όταν  η αγάπη για δημιουργία συνδυαστεί με την έμπνευση και τα σωστά υλικά, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από επιτυχημένο. Οι ξύλινες τσάντες ξεκίνησαν να έχουν μεγάλη απήχηση και στον ελληνικό χώρο της μόδας, μιας και η ιδέα της μεταποίησης και η χρήση των «ιδιαίτερων» υλικών έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, που αναζητά απεγνωσμένα κάτι πρωτότυπο σε ένα κόσμο, που κινδυνεύει να χάσει την ταυτότητά του-αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Ευτυχώς από ότι φαίνεται υπάρχει ακόμα όρεξη από διάφορα brands, που δημιουργούν μικρά θαύματα από ξύλο και μπορούν να σας συνοδεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Περίτεχνα σχέδια, γεωμετρικά σχήματα, ανάγλυφες υφές και ζεστά χρώματα συνδυάζονται μοναδικά με υφάσματα, κλωστές και μεταλλικά στοιχεία, για να δημιουργήσουν το απόλυτο wood-accessories.

Παρακάτω σας δίνουμε μια μικρή γεύση με άρωμα ξύλου από τους κορυφαίους Έλληνες του είδους. Τολμήστε κάτι ιδιαίτερο στο outfit σας, πορτοφόλια, τσάντες, clutches ακόμα και θήκες για κάρτες είναι μερικά από τα πολλά αξεσουάρ, που μπορείτε να υιοθετήσετε για την προσωπική σας συλλογή και εμείς σας υποσχόμαστε πως δεν θα το μετανιώσετε.

WE-Stelios Pantziaros & Andreas Tsaparillas
Orphans’ 1618-Κωνσταντίνος Χαδουλός & Μαρία Χαδουλού
ANNA MORAITOU
MC+ by Ανδρέας Βαλλιανάτος
Redwood Bags- Παναγιώτης Παππάς
Wudens- Γιώργος και ο Βαγγέλης Κανάρης
Woodplay

Πρωτότυπες δημιουργίες, όχι μόνο στο γυναικείο χώρο της μόδας αλλά και στο ανδρικό, ξεχωριστά αξεσουάρ για όλες τις ηλικίες, όλες τις εποχές αλλά και όλες τις περιστάσεις!

Δείτε ξύλινες γραβάτες εδώ!

via

σχετικα άρθρα

20 Λευκά βραδινά σύνολα

elmagazino

Τα κυρίαρχα χρώματα για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

elmagazino

Μόδα-τάσεις χειμώνας 2018-2019

elmagazino

Leave a Comment